دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی
خلاصه تجربیات

مقالات ارائه شده در کنفرانس ها

شاهرخ شعبانی, 1393- کرج, ارائه مقاله به صورت پوستر با عنوان " بررسی میزان آلودگی ادویه های مصرفی فلفل سفید ، فلفل قرمز و جوز هندی به اسپور های مقاوم در برابر حرارت در تولید مواد غذایی " در کنگره ملی سلامت غذا (تولید ، تبدیل ، مصرف ) در سال 1393., کنگره ملی سلامت غذا (توليد ، تبديل ، مصرف ),

مقالات چاپ شده در نشریات

شاهرخ شعبانی, سال های مختلف, - چاپ مقاله ترکیب اسیدهای چرب و استرول های روغن های استخراج شده از مغزها ( بادام ، گردو ، پسته و فندق ) در مجله علوم غذایی و تغذیه دانشکده صنایع غذایی در سال 1383 . - چاپ مقاله " بررسی میزان آلودگی ادویه های مصرفی در تولید مواد غذایی به اسپورهای مقاوم در برابر حرارت " در مجله علوم غذایی دانشکده صنایع غذایی در سال 1390 . - چاپ مقاله " ارزیابی کیفیت روغن دو واریته یولاف (جو دوسر ) " در مجله علوم غذایی دانشکده صنایع غذایی در سال 1391 . - چاپ مقاله " تعیین ارزش غذایی و عناصر معدنی در جلبک قرمز Hypnea flagelliformis سواحل خلیج فارس" در مجله پژوهش های علوم و فنون دریایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در سال 1391 . - چاپ مقاله " بررسی امکان استفاده از نایسین و دی استات سدیم به عنوان نگهدارنده های طبیعی در نگهداری سس فرانسوی " در مجله علوم غذایی دانشکده صنایع غذایی در سال 1391 . - پذیرش چاپ مقاله "بررسی ترکیبات فرار سیر توسط GC/MASS " در مجله OF MICROBIOLOGY ANNALS در سال 2012 . - چاپ مقاله "بررسی اثر ضد میکروبی عصاره آبی سیر بر کلی فرم های همبرگر " در مجله Advances in Environmental Biology در سال 2013 . - چاپ مقاله " نشاندن نانو ذرات نقره بر روی سطوح با روش ابتکاری نفوذ-تبخیر و بررسی اثر آن بر پاتوژن های مواد غذایی (اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس ) " در مجله علوم و صنایع غذایی دانشگاه دانشگاه تربیت مدرس در سال 1393 . - پذیرش چاپ مقاله " بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی سیر بر همبرگر خام" در مجله علوم و فناوری غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار در سال 1391 . - چاپ مقاله " بررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتریهای Staphylococous aureus و Escherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ " در مجله علوم غذایی دانشکده صنایع غذایی در سال 1393 . - چاپ مقاله "بررسی اثر ضد میکروبی عصاره آبی سیر بر استافیلوکوکوس ارئوس همبرگر " در مجله JUNDISHAPUR JOURNAL OF MICROBIOLOGY در سال 2014 . - ارائه مقاله به صورت پوستر با عنوان " بررسی میزان آلودگی ادویه های مصرفی فلفل سفید ، فلفل قرمز و جوز هندی به اسپور های مقاوم در برابر حرارت در تولید مواد غذایی " در کنگره ملی سلامت غذا (تولید ، تبدیل ، مصرف ) در سال 1393., مجلات مختلف,

کتب

شاهرخ شعبانی, مختلف, 1- کمک در ترجمه کتاب آزمایشات میکروب شناسی مواد غذایی . نویسنده لین مک لندزبوروگ ، مترجم : سحر هنرمند جهرمی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین سال 1386 . 2- تألیف کتاب کنترل کیفیت میکروبی مواد غذایی ، دانشگاه آزاد تهران جنوب ، چاپ اول، سال 1387 . 3- چاپ مجدد با اصلاحات کتاب کنترل کیفیت میکروبی مواد غذایی ، واحد علوم وتحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران ،چاپ دوم سال 1392 ., مختلف,

موضوعات تدریس تخصصی

1- تدریس واحدهای علمی  میکروب شناسی مواد غذایی ، تکنولوژی لبنیات ، تکنولوژی غلات

2- واحدهای نظری صنایع فرآورده های شیر ، صنایع لبنی یک و صنایع لبنی دو

طرح پژوهشی پایان یافته

پایان نامه های دفاع شده

- شاهرخ شعبانی, مختلف, ردیف نام دانشجو رشته سال موضوع مسئولیت مشاور راهنما 1 مریم بهرامی صنایع غذایی 1388 ارزیابی کیفیت روغن دو واریته جو دوسر و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی آنها اول 2 لطیفه گودرزی صنایع غذایی 1389 بررسی اثر آنتی باکتریال و آنتی اکسیدانی عصاره آبی سیر بر همبرگر دوم 3 نیلو دباغ صنایع غذایی 1389 ارزیابی خواص ضد میکروبی نایسین و دی استات سدیم در سس فرانسوی اول 4 نادیا کریمان صنایع غذایی 1389 بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس زیره سبز در همبرگر دوم 5 سیده سمانه توکلیان صنایع غذایی 1390 نشاندن نانو ذرات نقره بر روی سطوح و بررسی اثر آن بر پاتوژن های مواد غذایی (اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس ) سوم 6 مریم رنجبر صنایع غذایی 1390 بررسی اثر ضد میکروبی اسانس گیاه آویشن شیرازی و عصاره سیر بر چند پاتوژن غذایی در گوشت مرغ آماده طبخ اول 7 فاطمه دلفان صنایع غذایی 1391 بررسی خاصیت آنتی میکروبیال اسانس میخک در همبرگر اول 8 سمانه مهاجری صنایع غذایی 1392 بررسی کاهش باکتریهای اشریشیا کلی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم در آبمیوه ی سیب با استفاده از پلاسمای سرد اول 9 شبنم شادمان صنایع غذایی 1392 بررسی تاثیر نانو امولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی در زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال اول 10 لیلا نصیری صنایع غذایی 1392 ارزیابی فعالیت آنتی رادیکالی و آنتی اکسیدانی اسانس زرد چوبه بر روی کیفیت گوشت مرغ آماده طبخ در دمای یخچال - 11 مهسا بندری صنایع غذایی 1392 پاستوریزاسیون تخم مرغ درون پوسته بوسیله ماکروویو و مقایسه آن با روش غوطه وری در حمام آب دوم 12 مریم محمدی صنایع غذایی 1392 افزایش قابلیت زیست دسترسی آهن در مخلوط عصاره سبزیجات تخمیر شده توسط گونه های لاکتوبا سیلوس - 13 فرشته اورعی صنایع غذایی 1392 بررسی اثر استفاده از عصاره اتانولی پوست پرتقال بر خصوصیات میکروبی،شیمیایی و حسی فیله ماهیان خاویاری - 14 ریحانه قشونی زاده صنایع غذایی 1392 بررسی اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی اسانس دارچین و ضد میکروبی نایسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ شده گوسفندی نگهداری شده در یخچال اول 15 زهرا نظری صنایع غذایی 1392 ساخت نشانگر دما_ زمان بر پایه آلفا آمیلاز و بررسی عملکرد آن در پایش کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان طی زنجیره سرما اول 16 ژیلا قاسمی صنایع غذایی 1393 بررسی اثر عصاره رزماری و نایسین ریزپوشانی شده در جلوگیری از اکسیداسیون چربی ها و فساد ناشی از استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو - 17 شایگان خلیلی صنایع غذایی 1393 ارزیابی فلزات سنگین در برخی از اندام های ماهی سفید در سواحل شمالی ایران اول 18 فاطمه وفا مهر صنایع غذایی 1393 اثرتابش پلاسمای سرد بر کاهش باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسس سرویزیه در آب میوه پرتقال. - 19 مرضیه صفایی صنایع غذایی 1393 بررسی امکان افزایش ماندگاری برگر ماهی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از اسانس ترخون ریز پوشانی شده اول,

فعالیت های اجرایی گذشته - جوایز و تقدیر نامه ها

1- چنین تقدیر نامه به عنوان دانشجوی برتر واحد علوم و تحقیقات تهران

2- تقدیر نامه جهت راه اندازی آزمایشگاه تکنولوژی غلات در مجتمع آزمایشگاهی واحد علوم وتحقیقات تهران توسط معاونت محترم پژوهشی وقت

عضویت در هیات تحریریه مجلات علمی و پژوهشی

زمینه های تدریس

تدریس واحدهای علمی میکروب شناسی عمومی ، میکروب شناسی مواد غذایی ، تکنولوژی لبنیات ، تکنولوژی غلات و واحدهای نظری صنایع فرآورده های شیر ، صنایع لبنی یک و صنایع لبنی دو

شاهرخ شعبانی

شاهرخ شعبانی

محل خدمت:   دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی

مرتبه علمی : مربی

^